Blej tani

status:

Numri i produktit: YLL-200000316
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Special
Brendi

114 00

Përfshinë TVSH 18%

137,00 €
Ju kurseni: 23,00 €

17 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Apple HomePod mini është një altoparlant inteligjent wireless i krijuar dhe prodhuar nga Apple. Ai përmban versionin Bluetooth 5.0, duke lejuar lidhjen pa probleme me pajisjet tuaja. Me Bluetooth të integruar, mikrofonin dhe altoparlantët, mund të transmetoni me lehtësi muzikë, të bëni telefonata pa duar dhe të ndërveproni me asistentin virtual Apple Siri. HomePod mini ofron gjithashtu kontroll të volumit me prekje për rregullime të përshtatshme.

Detajet
Forma: E rrumbullakët
Lloji i kontrollit: Me prekje
Lloji i lidhjes: Wireless
Ngjyra: Hiri
Versioni i Bluetooth-it: 5.0


Produkte të ngjashme