Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200002122
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Brendi imilab

64 00

Përfshinë TVSH 18%

75,00 €
Ju kurseni: 11,00 €

15 %

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Imilab EC5, është një kamera sigurie IP me cilësi të lartë që ofron mbikëqyrje të besueshme si për hapësirat e brendshme ashtu edhe për ato të jashtme. Me faktorin e formës kubike dhe ngjyrën e bardhë, ai përshtatet pa probleme në çdo mjedis. Kamera ka një rezolucion maksimal prej 2048 x 1080 piksele, duke siguruar video të qarta dhe të qarta.

Një nga veçoritë e spikatura të IMILAB EC5 është sirena e tij e integruar, e cila mund të aktivizohet për të penguar ndërhyrës të mundshëm. Për më tepër, kamera ka aftësi shikimi natën, duke lejuar mbikëqyrje edhe në kushte me dritë të ulët. Ai është gjithashtu i pajisur me një lidhje Ethernet LAN, duke siguruar lidhje të qëndrueshme dhe të besueshme. Kamera mbështet lidhjen me tela dhe pa tel, duke i dhënë përdoruesve fleksibilitet në opsionet e instalimit.


Detajet
Lidhja me Wireless: Wireless
Mbështetje për shikim gjatë natës: Po
Ngjyra: E bardhë
Wi-Fi: Jo


Produkte të ngjashme