Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200001915
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi

18 00

Përfshinë TVSH 18%

25,00 €
Ju kurseni: 7,00 €

28 %

Dorëzimi me 05.03.2024 deri 06.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Për një udhëtim më të rehatshëm

Goma pneumatike 8,5 inç jo vetëm që e mban udhëtimin tuaj të qëndrueshëm në sipërfaqet e lëmuara të rrugëve, por gjithashtu ju ofron rehati në rrugët me gunga me absorbim më të mirë të goditjeve.


Performancë të lartë dhe qëndrueshmëri

Qëndrueshmëria dhe performanca kundër shpimit të gomës janë përmirësuar tërësisht për të parandaluar në mënyrë efektive shpimet e gomave dhe për ta bërë udhëtimin tuaj më të sigurt.

Detajet
Materiali: Najlon
Ngjyra: E zezë


Produkte të ngjashme