Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200001123
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

40 00

Përfshinë TVSH 18%

50,00 €
Ju kurseni: 10,00 €

20 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Xiaomi Redmi 3 janë kufje me cilësi të lartë e prodhuar nga Xiaomi. Kjo kufje ka një jetëgjatësi të baterisë deri në 7 orë dhe është e aktivizuar me Bluetooth. Ai gjithashtu përmban një bateri të integruar dhe vjen me një kabllo USB Type-C për karikim. 


Karakteristikat kryesore:


  • Jetëgjatësia e baterisë deri në 7 orë
  • Bluetooth i aktivizuar me versionin 5.2
  • Bateri e integruar dhe kabllo USB Type-C për karikim
Detajet
Bluetooth: Po
Jetëgjatësia e baterisë: 7 orë
Karikim wireless: Po
Lloji i baterisë: Built-in battery
Lloji i kontrollit: Me prekje
Lloji i kufjeve: TWS
Lloji i lidhjes: USB
Ngjyra: E bardhë
Stili i veshjes: Në pjesën e veshëve
Versioni i Bluetooth-it: 5.2


Produkte të ngjashme