Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200000802
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

4 00

Përfshinë TVSH 18%

5,20 €
Ju kurseni: 1,20 €

23 %

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Xiaomi USB-C, është një kabllo karikimi me cilësi të lartë e krijuar nga Xiaomi. Me një gjatësi prej 1 metër, ky kabllo ofron komoditet dhe fleksibilitet për karikimin e pajisjeve tuaja.

Detajet
Gjatësia: 1 m
Gjatësia e kabllos: 1 m
Gjinia: Mashkull
Lidhësi 1: USB A
Lidhësi 2: USB C
Ngjyra: E kuqe,E zezë


Produkte të ngjashme