Blej tani

status:

Set stilolapsësh Xiaomi Mi, (10 copë), të zi

Numri i produktit: RMU-200000712
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

4 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Përdorni stilolapsat me bojë me cilësi të lartë XIAOMI MI,i për shkrimin e përditshëm. Këto stilolapsa thahen shpejtë dhe janë rezistent ndaj njollosjes dhe siguron letër më të pastër gjatë shkrimit duke parandaluar njollat. Ky set ofron qëndrueshmëri për një kohë të gjatë, i reziston zbehjes dhe njollosjes në kontakt me ujin. Janë të përshtatshëm për raste të rëndësishme, si për shembull nënshkrimi i dokumenteve.duke parandaluar në mënyrë efektive rrjedhjen e bojës. Stilolapsi nuk do të thahet lehtë edhe nëse kapaku humbet. Çdo stilolaps peshon 8,5 gr.

Detajet
Ngjyra: E zezë


Produkte të ngjashme