Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200000464
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi

18 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Xiaomi Mi 4C, është një ruter me performancë të lartë i krijuar për të ofruar lidhje të shpejtë dhe të besueshme në internet. Me dizajnin e tij elegant dhe kompakt, është i përsosur për çdo ambient shtëpie apo zyre. Ruteri ofron një gamë të gjerë mbulimi, duke siguruar një sinjal të fortë dhe të qëndrueshëm në të gjithë hapësirën tuaj. Ai gjithashtu mbështet pajisje të shumta në të njëjtën kohë, duke e bërë atë ideal për familjet ose bizneset e vogla me përdorues të shumtë. 


Produkte të ngjashme