Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200000004
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi

43 00

Përfshinë TVSH 18%

50,00 €
Ju kurseni: 7,00 €

14 %

Dorëzimi me 05.03.2024 deri 06.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Xiaomi Smart C300, është një kamera sigurie IP e krijuar për të ofruar transmetim dhe regjistrim video me cilësi të lartë. Me një rezolucion maksimal prej 2304 x 1296 piksele dhe një kënd të fushës së shikimit prej 110°, ai kap pamje të qarta dhe të gjera të hapësirës suaj të brendshme. Kamera ka një faktor forme sferike dhe një madhësi kompakte, me një diametër prej 7.8 cm dhe një lartësi prej 115 mm. Kjo kamerë ofron teknologji të lidhjes wireless duke ju lejuar ta lidhni lehtësisht me rrjetin tuaj të shtëpisë. Ai gjithashtu mbështet shikimin drejtpërdrejt dhe aksesin në distancë nga telefoni juaj inteligjent, duke e bërë të përshtatshëm monitorimin e hapësirës tuaj nga kudo. Kamera ka kontrolle të panelit dhe pjerrësisë, duke siguruar një gamë të panelit 360° dhe një gamë këndi të pjerrësisë prej 0 - 118°. Gjithashtu ka një mikrofon të integruar për regjistrim audio.

Detajet
Kabllot e përfshira: USB
Kapaciteti i memories: 32 GB
Lloji i kartës së memories: Micro SD (TransFlash)
Lloji i lidhjes: Wireless
Ngjyra: E bardhë
Rezolucioni (piksel): 2304 x 1296
Wi-Fi: Jo,Wi-Fi 4 ( 802.11n)


Produkte të ngjashme