Blej tani

status:

Numri i produktit: PRS-200000119
Disponueshmëria

3

Transporti:

FALAS

Furnitori: Pro it Solutions
Brendi Meetion

190 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit
  • Dizajni i Përshtatshëm: Tavolina ka një dizajn të përshtatshëm për ambientin e lojërave kompjuterike, duke përfshirë elemente të cilat mund të jenë të dizajnuara veçanërisht për përdoruesit e lojërave.
  • Hapësira e Madhe: Tavolina ofron një hapësirë të mjaftueshme për të vendosur kompjuterin tuaj, tastierën, mousin dhe çdo pajisje tjetër që mund të keni nevojë.
  • Struktura e Fortë: Ndërtimi i fortë dhe i qëndrueshëm siguron që tavolina të jetë e qëndrueshme dhe e përshtatshme për përdorim të përditshëm.
  • Hapësira për Kabujt: Tavolina mund të ketë hapësira të veçanta për menaxhimin e kabujve, duke ndihmuar në organizimin e kabujve të ndryshëm të pajisjeve.Produkte të ngjashme