Blej tani

status:

Numri i produktit: PCK-200000075
Disponueshmëria

3

Transporti:

FALAS

Furnitori: Front ICT
Brendi Sencor

245 60

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 02.03.2024 deri 04.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Blenderi SENCOR SBU 9000NP është një super mikser me fuqi 1200 W dhe me 30.000 rpm. Kjo pajisje përzien lehtësisht dhe me anë të saj ju mundeni të përgatitni smoothie frutash dhe perimesh, milkshake, pure, supë dhe ushqime për fëmijë.

Ka një dizajn elegant dhe një motor DC pa furça, me frekuencë të ndryshueshme digjitale. Për shkak të mekanizmit të sigurisë blenderi mund të filloj të punoj vetëm kur është në pozicionin e duhur. Kjo pajisje posedon edhe një bazë jo-rrëshqitëse e cila ofron siguri shtesë gjatë përgatitjes. Pjesët e blenderit SENCOR SBU 9000NP mund të lahen lehtësisht në enëlarëse.

Specifikat:

  • Konsumi i energjisë 1,200 W
  • Material pa BPA (Bisphenol A)
  • 2 vite garancion


Produkte të ngjashme