Blej tani

status:

Hama "Star 62" Tripod, 4162

Numri i produktit: MET-200000114
Disponueshmëria:

2

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi Hama

38 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Jepni fund fotove të paqarta me këtë tripod qe Metron sjellë për ju. Krijon një bazë të fort për të dy kamerat fotografike dhe video, përmban një pllakë me lëshim të shpejtë që e bën kamerat te instalohen lehtë,vjen me një kokë trekatëshe me tri drejtime, e cila mund të ripozicionohet në një numër këndesh të ndryshme.

Tripod i kamerës i qëndrueshëm në sipërfaqe të pabarabarta, e përshtatshme për kamera fotografike dhe video.Këmbët e tripodit mund të fiksohen lehtësisht dhe shpejt në lartësinë ose pozicionin e kërkuar.


Specifikat


Pesha: 1500g

Materiali: Alumin

Lartësia Min. 64cm

Lartësia Max. 160cm

Ngarkesa maksimale 3kg

Koka e tripodit :3D: Kokë me 3 kahje

Segmentet e këmbëve 3 seksione (2x i zgjerueshëm)


Produkte të ngjashme