Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Dëgjuese Bluetooth Acme BH101, të zeza

Numri i produktit: MET-200000021
Disponueshmëria

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

7 99

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 04.03.2024 deri 05.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Për të filluar, ato kanë lidhje Bluetooth dhe çiftëzohen lehtësisht me çdo pajisje të aktivizuar për dëgjimin e muzikës pa tel. Do të gjeni mikrofonin e integruar në kontrolluesin në linjë i cili mundëson përdorimin e kufjeve në vesh si pajisje me dorë të lirë, si dhe për të kontrolluar muzikën. Për më tepër, ato japin tinguj të pastër dhe të këndshëm për muzikën tuaj të preferuar deri në 3 orë.


Specifikat


Lloji i lidhësit: Bluetooth

Madhësia e degjueses: 10 mm

Shtrirja e frekuencës: 20 - 20 000 Hz

Versioni Bluetooth: v4.2

Ngjyrë: Zezë

Lloji i furnizimit me energji elektrike: Micro USB, 5 V DC


Produkte të ngjashme