Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Dëgjuese Acme, wireless, BH420, të bardha

Numri i produktit: MET-200000020
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

53 50

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Njihuni me dëgjueset ACME BH420. Gjithmonë keni muzikën më të mirë duke luajtur në çdo situatë. Karikuesi i lëvizshëm ka tregues LED që do t'ju njoftojë kur bateria ulet dhe është koha për të rimbushur.


Specifikat


Lidhjet: Bluetooth

Versioni Bluetooth: v5.0

Shtrirja e frekuencës: 20–20 000 Hz

Rezistencë e plotë:16 ohm

Diametri i degjueses: 8.2 mm

Ndjeshmëri: 110 ± 3 dB

Ndjeshmëria e mikrofonit: 15 ± 3 dB

Butoni me shumë funksione

Mbrojtje nga goditjet

Asistent zëri

Lloji i lidhësit:USB, Type-C, 5 V DC


Produkte të ngjashme