Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000014
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

5 90

Përfshinë TVSH 8%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

ACME ka një maus të ri në asortiment ACME MS12 maus ergonomik!

Karakteristikat kryesore të këtij mausi forma ergonomike dhe 6 butonat e kontrollit bëjnë një përzierje të përsosur të funksionalitetit dhe komoditetit.

Forma e hijshme ergonomike dhe kontrolli kundër rrëshqitjes, ju mban dora juaj e qëndrueshme dhe e rehatshme edhe pas orarit të gjatë të punës.

Butonët prapa dhe para përmirësojnë shpejtësinë tuaj të punës dhe bëni një shfletim më të butë.

DPI i ndërrueshëm mundëson të zgjidhni nëse keni nevojë për lëvizje të shpejtë ose të ngadaltë.

Kabllo i gërshetuar është më i butë, më fleksibël dhe rezistent ndaj lakimi


Specifikat


Lloji i lidhësit :USB

Mouse optik me tela

DPI: 800/1200/1600/2400