Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Fshesat me korrent

Fshesat me korrent janë bërë një element kryesor në shumicën e familjeve sot. Ato përdoren për të pastruar qilima, tapiceri, dysheme dhe sipërfaqe të tjera në një shtëpi. Përdorimi i fshesave me korrent e ka bërë pastrimin shumë më të lehtë, efikas dhe efektiv. Me avancimin e teknologjisë, kanë evoluar edhe fshesat me korrent. Sot, ekzistojnë lloje të ndryshme të fshesave me korrent në treg, secila me karakteristikat dhe përfitimet e veta.

Llojet e fshesave me korrent

Fshesë me korrent të drejtë

Fshesat me korrent janë një nga llojet më të njohura të fshesave me korrent. Ato janë projektuar për t'u përdorur në qilima dhe dysheme. Ata kanë një furçë të motorizuar që trazon fijet e tapetit për të liruar papastërtitë dhe mbeturinat, të cilat më pas thithen nga vakuumi. Fshesat me korrent janë përgjithësisht më të fuqishëm se llojet e tjera të fshesave, duke i bërë ato ideale për pastrim të rëndë. Ato janë gjithashtu të lehta për t'u përdorur dhe ruajtur.

Fshesa me korrent me qese

Fshesat me korrent përbëhen nga një bombol që strehon motorin dhe qesen e pluhurit dhe një shkop me një kokë pastrimi të ngjitur në të. Ato janë projektuar për t'u përdorur në dysheme të forta, shkallë dhe tapiceri. Fshesat me korrent janë të lehta dhe të lehta për t'u manovruar, duke i bërë ato ideale për pastrimin e shkallëve dhe zonave të vështira për t'u arritur. Ata janë gjithashtu më pak të zhurmshëm se disa fshesa tjera.

Fshesë me korrent me shkop

Fshesat me korrent janë të lehta dhe të lëvizshme. Ato janë të dizajnuara për pastrime të shpejta dhe pastrim të lehtë. Ato janë ideale për pastrimin e hapësirave të vogla si apartamentet. Fshesat me korrent me shkopinj nuk janë aq të fuqishëm sa fshesat tjera, por janë më të përshtatshme për t'u përdorur dhe ruajtur.

Fshesë me korrent robotik

Fshesat robotike janë lloji më i ri i fshesës me korrent në treg. Ato janë krijuar për të pastruar dyshemetë tuaja pa asnjë ndërhyrje manuale. Ata përdorin sensorë dhe teknologji hartash për të lundruar nëpër shtëpinë tuaj dhe për të pastruar dyshemetë tuaja. Fshesat robotike janë ideale për njerëzit që janë të zënë ose kanë lëvizshmëri të kufizuar. Ato janë gjithashtu ideale për njerëzit që kanë kafshë shtëpiake, pasi mund të pastrojnë lehtësisht qimet e kafshëve shtëpiake dhe mbeturinat e tjera.

Avantazhet e fshesave me korrent

Avantazhi kryesor i fshesave me korrent është se ato e bëjnë pastrimin më të lehtë dhe më efikas. Me përdorimin e fshesave me korrent, ju mund ta pastroni shtëpinë tuaj në më pak kohë dhe me më pak përpjekje. Fshesat me korrent ndihmojnë gjithashtu për të hequr papastërtitë dhe mbeturinat që nuk mund të hiqen me metoda të tjera pastrimi. Ato janë gjithashtu ideale për njerëzit që vuajnë nga alergjitë, pasi mund të ndihmojnë në largimin e pluhurit dhe alergjenëve të tjerë nga shtëpia juaj.

Si përfundim, fshesat me korrent janë bërë një mjet thelbësor në shumicën e familjeve sot. Ata e kanë bërë pastrimin shumë më të lehtë, efikas dhe efektiv. Me llojet e ndryshme të fshesave me korrent të disponueshme në foleja, ju mund të zgjidhni atë që i përshtatet më mirë nevojave dhe buxhetit tuaj. Nëse jeni duke kërkuar për një fshesë me korrent të rëndë për pastrim të thellë, një fshesë me korrent të lehtë dhe portative për pastrime të shpejta, ose një fshesë me korrent robotik për pastrim pa duar, ekziston një fshesë me korrent që mund të plotësojë nevojat tuaja.

Çfarë duhet të keni parasysh para se të blini një fshesë me korrent?


Përpara se të blini një fshesë me korrent, ka disa faktorë që duhet të keni parasysh për të siguruar që të merrni atë të duhurin për nevojat tuaja. Këtu janë disa gjëra për të mbajtur parasysh:

Lloji i fshesës me korrent: Siç u përmend më herët, ekzistojnë lloje të ndryshme të fshesës me korrent në treg. Merrni parasysh llojin e pastrimit që do të bëni dhe sipërfaqet që do të pastroni për të përcaktuar se cili lloj i fshesës me korrent është më i përshtatshmi për ju.

Fuqia e thithjes: Fuqia thithëse e një fshesë me korrent është një masë se sa mirë mund të marrë papastërtitë dhe mbeturinat nga sipërfaqet. Një fuqi më e lartë thithëse do të thotë që fshesa me korrent mund të pastrohet në mënyrë më efektive. Merrni parasysh fuqinë thithëse të fshesës me korrent dhe sigurohuni që ajo të jetë e mjaftueshme për nevojat tuaja të pastrimit.

Sistemi i filtrimit: Një sistem i mirë filtrimi është i rëndësishëm nëse ju ose dikush në familjen tuaj vuan nga alergjitë ose problemet e frymëmarrjes. Një filtër me cilësi të lartë mund të ndihmojë në largimin e pluhurit dhe alergjenëve të tjerë nga ajri ndërsa pastroni. Merrni parasysh llojin e sistemit të filtrimit të përdorur nga fshesa me korrent.

Me qese ose pa qese: Disa fshesa me korrent vijnë me qese për të mbledhur papastërtitë dhe mbeturinat, ndërsa të tjerët janë pa qese. Fshesat me thasë kërkojnë që t'i ndërroni thasët në mënyrë periodike, ndërsa fshesat me thasë kërkojnë që të zbrazni koshin e plehrave. Konsideroni se cili lloj është më i përshtatshëm për ju.

Niveli i zhurmës: Fshesat me korrent mund të jenë mjaft të zhurmshme, gjë që mund të jetë problem nëse keni fëmijë të vegjël ose jetoni në një ndërtesë apartamentesh. Merrni parasysh nivelin e zhurmës së fshesës me korrent dhe zgjidhni një që është relativisht i qetë.

Aksesorët: Fshesat me korrent vijnë me aksesorë të ndryshëm, të tillë si vegla për çarje, furça tapicerie dhe pajisje për qimet e kafshëve shtëpiake. Merrni parasysh aksesorët që vijnë me fshesën me korrent dhe sigurohuni që ato të jenë të përshtatshme për nevojat tuaja të pastrimit.

Çmimi: Fshesat me korrent vijnë në një gamë çmimesh, nga modelet miqësore me buxhetin deri tek modelet e nivelit të lartë. Merrni parasysh buxhetin tuaj dhe zgjidhni një fshesë me korrent që ofron veçoritë që ju nevojiten brenda intervalit tuaj të çmimeve.

Duke marrë parasysh këta faktorë, ju mund të zgjidhni një fshesë me korrent që është e përshtatshme për nevojat tuaja të pastrimit dhe buxhetin.

Shkarkoni aplikacionin e Foleja

Eksploro botën e blerjeve online me një përvojë të thjeshtë me aplikacionin foleja.