Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Hekuri

Hekuri, i cili është një nga pajisjet e vogla shtëpiake që duhet të jetë në çdo shtëpi, përdoret për të hequr rrudhat nga rrobat dhe sendet e ndryshme shtëpiake. Hekurat, të cilët kryesisht punojnë me një rezistencë të thjeshtë, kanë një strukturë poroze në shputa dhe zbutin rrudhat në sipërfaqet e pëlhurës me fuqinë e avullit së bashku me nxehtësinë. Hekurat, të cilët në përgjithësi kanë të njëjtin parim pune; Ai ndryshon me karakteristikat e tij teknike si hekurosja e shpejtë, teknologjia e tabanit ose ndjeshmëria e pëlhurës. Hekurat, të cilët dallohen nga njëri-tjetri nga fuqia e tyre e avullit, vetitë e tabanit dhe siguria e përdorimit, zgjidhen në varësi të nevojës dhe shpeshtësisë së përdorimit.

Modelet e hekurosjes

Modelet e hekurosjes përgjithësisht ndahen në pranga me gjenerator avulli dhe pranga normale me avull. Hekurat me avull kanë një rezervuar uji më të vogël dhe nxehen më shpejt se hekurat me kazan. Hekurat normale, të cilët janë menjëherë gati për përdorim me funksionin e tyre të ngrohjes së shpejtë, plotësojnë nevojat e njerëzve që duhet të hekurosin rrobat një copë në një kohë të shkurtër dhe në shtëpi përdoren përgjithësisht hekurat normale me avull. Hekurat normale me avull, të cilët janë gati për përdorim shpejt me një lëvizje, kanë karakteristika të ndryshme në varësi të markës dhe modelit. Ndër hekurat me avull ka produkte që ndryshojnë me veçoritë e tyre si fuqia e avullit, veçoria kundër kalciumit, kapaciteti i rezervuarit të ujit. Rekomandohet ekzaminimi i veçorive të hekurave dhe përzgjedhja e tyre sipas nevojës dhe përdorimit. Veçanërisht midis llojeve të hekurave me fuqi të ndryshme avulli, hekurat inteligjente, të cilat u shfaqën me zhvillimin e teknologjisë, mund të vlerësohen gjithashtu midis opsioneve. Hekurat smart dallohen si modele të lehta për t'u përdorur me aftësinë e tyre për të zbuluar llojin e pëlhurës dhe për të rregulluar cilësimet e nxehtësisë në përputhje me rrethanat.

Prankat e gjeneratorit të avullit, nga ana tjetër, kanë parime të ndryshme pune dhe ofrojnë veçori të ndryshme përdorimi. Hekurat me kaldaja, të cilat lejojnë hapjen më të lehtë të rrudhave sepse ofrojnë fuqi më të fortë avulli, dallohen nga hekurat normale me veçoritë e tyre si kapaciteti i ujit. Mund të përdoret për një kohë të gjatë pa nevojën e ndryshimit të ujit me kapacitetin e tij të ujit dhe njihet si një model i fuqishëm hekurosjeje me kapacitetin e tij më të fortë të daljes së avullit.

Çmimet e hekurit

Çmimet e hekurit në thelb kanë vlera sipas modeleve, veçorive dhe markave të hekurave. Prankat e gjeneratorit të avullit dhe hekurat normale me avull dallohen nga njëri-tjetri nga diferencat e çmimeve. Produktet për përdorim profesional në hekurat e gjeneratorëve të avullit shiten me çmime të ndryshme në varësi të markave. Hekurat profesionale, të projektuara posaçërisht për t'u përdorur në biznese të ndryshme ku hekurosja është intensive, ndryshojnë nga produktet e ngjashme si për nga cilësitë ashtu edhe për çmimet. Në thelb, mund të ekzaminoni produktet që lejojnë hekurosje të rehatshme dhe të shpejtë në hekura me kaldaja, çmimet e të cilave ndryshojnë në varësi të fuqisë së avullit dhe veçorive të përdorimit. Ndër llojet e hekurave me çmime më të volitshme, mund të aksesoni produkte me masa sigurie që mund t'i përdorni si në shtëpi ashtu edhe në vende të ndryshme pune; Ju mund të rishikoni produktet që i përshtaten më mirë buxhetit tuaj.

Në hekurat normale me avull, çmimet formohen në raport me cilësitë e produkteve. Teknologjitë e vetme të përdorura në hekurat me avull, veçanërisht në hekur, ndikojnë drejtpërdrejt në çmimet. Ju mund të vlerësoni produktet me teknologji të tabanit që lëviz lehtësisht në pëlhurë dhe hekurosni me thembra qeramike.

Fuqia e avullit është një tjetër faktor që është shumë efektiv si në përzgjedhjen e hekurit ashtu edhe në çmimin e hekurit. Mund të gjeni produkte me fuqi të lartë avulli në marka të ndryshme. Mund të gjeni produkte që janë të përshtatshme për përdorim nga familjet e mëdha dhe ofrojnë hekurosje të lehtë me opsione çmimesh të arsyeshme. Tek llojet e hekurosjes mund të shihni teknologji që ndikojnë në çmim, si masat e sigurisë. Mund të mësoni rreth modeleve të ndryshme normale të hekurit me avull; Ju mund të zgjidhni hekurin e duhur për shtëpinë tuaj.

Cilat janë veçoritë e hekurave të gjeneratës së re?

Një nga problemet më të mëdha me përdorimin e një hekuri është "Pyes veten nëse e kam fikur hekurin?" është problemi. Hekurat e teknologjisë së re, përveç veçorive të shumta që kanë, e ngrenë sigurinë në një nivel tjetër dhe vijnë me veçoritë e mbylljes automatike. Modelet e hekurosjes me funksionin e mbylljes automatike jo vetëm që parandalojnë aksidentet e mundshme, por gjithashtu ofrojnë kursime të konsiderueshme të energjisë. Mund të shihen ato me veçori të prekjes midis modeleve të hekurit inteligjent. Përveç kësaj, nëse zhurma e hekurit ju shqetëson, mund të zgjidhni modele hekuri me një filtër avulli silenciator të prodhuar nga marka të ndryshme.

Si të preferoni hekurosjen?

Markat e hekurosjes prodhojnë hekura sipas zakoneve të përdoruesve. Ndërsa hekurat e gjeneratorëve të avullit ofrojnë një zgjidhje praktike për ata që kursejnë të gjitha rrobat e tyre dhe i hekurosin një herë në javë, hekurat me avull (pa depozitë) ofrojnë një zgjidhje praktike për ata që hekurosin shpesh dhe më rrallë, pra për ata që hekurosin rrobat. ditën kur do t'i veshin. Modeli i hekurit që është i përshtatshëm për njerëzit që udhëtojnë vazhdimisht është hekuri i udhëtimit. Hekuri i udhëtimit është një zgjidhje e lehtë për hekurosjen e shpejtë të rrobave që janë të rrudhura në valixhen tuaj, në destinacione biznesi apo pushimesh.

Shkarkoni aplikacionin e Foleja

Eksploro botën e blerjeve online me një përvojë të thjeshtë me aplikacionin foleja.