Blej tani

status:

Lodër makinë me telekomandë Exost, X-Clawler, e gjelbër/zezë

Numri i produktit: KOM-200108265
Disponueshmëria

3

Transporti:

FALAS

Brendi Exost

25 00

Përfshinë TVSH 18%

32,00 €
Ju kurseni: 7,00 €

22 %

Koha e dorëzimit 4 ditë pune

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Exost X-Clawler është një makinë me cilësi të lartë me telekomandë e krijuar për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.


  • Makinë me telekomandë e projektuar për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm
  • Ndërtim i fortë dhe i qëndrueshëm për përballimin e terreneve dhe pengesave të ndryshme
  • Përshtatshëm si për fillestarët ashtu edhe për entuziastët me përvojë të makinave RC
  • Dizajn dhe performancë me cilësi të lartë për kënaqësi afatgjatë


Produkte të ngjashme