Blej tani

status:

Numri i produktit: KOM-200056730
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi miele

45 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Çdo paketë përfshin 8 çanta, duke ju siguruar një furnizim të bollshëm për të mbajtur vakumin tuaj të funksionojë pa probleme për një kohë të gjatë. Këto çanta janë bërë me materiale të cilësisë së lartë dhe kanë teknologjinë HyClean 3D, duke siguruar filtrim maksimal dhe bllokim të pluhurit.


  • Projektuar për t'iu përshtatur modeleve me vakum Miele nga seritë S2, S5, S8, Classic C1 dhe Complete C3
  • Përfshin 8 çanta në çdo paketë
  • Teknologji HyClean 3D për filtrim superior
  • Bërë me materiale të cilësisë së lartë për qëndrueshmëri
  • Mbron në mënyrë efektive pluhurin për një shtëpi më të pastërProdukte të ngjashme