Blej tani

status:

Numri i produktit: KAF-200000000
Disponueshmëria:

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Furnitori: TDM GLOBAL LLC
Brendi Don Cafe

32 90

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Moka janë makineri të ekspressso-s që ato i prodhojnë nën presion, prodhojnë kafe me një raport ekstraktimi të ngjashëm me atë të një makinerie ekspreso konvencionale dhe në varësi të shumëllojshmërisë së kokrrave dhe përzgjedhjes së bluarjes. Moka mund të krijojnë të njëjtën shkumë të njohur si kremë me ekspresso-n konvencional. Transporti falas në të gjithë Kosovën.