Blej tani

status:

Numri i produktit: HPG-200603132.1
Disponueshmëria:

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Emsan
Ngjyra

11 00

Përfshinë TVSH 18%

16,00 €
Ju kurseni: 5,00 €

31 %

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Enë përzierëse Emsan Artisan Enamel me diametër 24 cm dhe vëllim 4 litra. Kjo enë është e lehtë për t'u pastruar dhe rezistente ndaj gërvishtjeve falë sipërfaqes së saj të qelqtë. Materiali i saj është i shëndetshëm për gatim për shkak të veshjes së saj të ngjashme me qelqin. Ajo ruan ngjyrën për shumë vite dhe mund të lahet në lavastovilje, por rekomandohet larja me dorë për jetëgjatësi më të madhe. Nuk rekomandohet përzierja me rrahëse metalike.

  • Lehtë për t'u pastruar.
  • Rezistente ndaj gërvishtjeve.
  • Material i shëndetshëm për gatim.
  • Ruajtje e ngjyrës për shumë vite.
  • Rekomandohet larja me dorë.