Blej tani

status:

Numri i produktit: FHO-200000144.2
Disponueshmëria:

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Home
Brendi FolejaHome
Ngjyra

47 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Çdo banjo ka gjërat që kanë nevojë për vendin e tyre. Falë dollapit praktik Lato, ju mund të kontrolloni në mënyrë efektive rrëmujën pa zënë shumë hapësirë.


  • Hapësirë praktike
  • Dorezat e derës ofrojnë qasje të përshtatshme në përmbajtjen e mobilies
  • Cilësi e kujdesshme e konstruksionit
  • Mundësi për të krijuar setin perfekt të banjos së bashku me produkte të tjera të Foleja Home
  • Pamja universale do të përmbushë pritshmëritë e të gjithë atyre që vlerësojnë kombinimin e thjeshtësisë dhe elegancës.


  • Thellësia: 35 cm
  • Gjerësia: 30 cm
  • Lartësia: 85 cm