Blej tani

status:

Numri i produktit: FHO-200000065.3
Disponueshmëria:

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Home
Brendi FolejaHome
Ngjyra

90 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Rafti Armad ka material të iverpllakës dhe përfshin tre sirtarë dhe tre rafte, duke ofruar mundësi të bollshme ruajtjeje për librat, dokumentet dhe gjërat e tjera thelbësore të zyrës. Ka dizajn minimalistik dhe mund te pershtatet me stilin tuaj.


Gjerësia e produktit 60 cm

Thellësia e produktit 35 cm

Lartësia e produktit 180 cm


Produkte të ngjashme