Blej tani

status:

Numri i produktit: FHO-200000064.2
Disponueshmëria:

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Home
Brendi FolejaHome
Ngjyra

51 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Rafti i librave Retro me material të Iverpllakës, është e dizajnuar për të organizuar hapësirën tuaj të zyrës. Ofron hapësirë të bollshme për ruajtjen e librave dhe pajisjeve të tjera të zyrës.


Gjerësia 50 cm

Thellësia 30 cm

Lartësia 181 cm

5

5 nga 5 Vlerësimet


Shkëlqyeshëm (1)
Shumë mirë (0)
Mirë (0)
E pranueshme (0)
E pakënaqshme (0)

April 22, 2024 07:25

Xana

teper i bukur

teper i bukur dhe praktik. I love it!!

Review image

Produkte të ngjashme