Blej tani

status:

Numri i produktit: FHO-200000057.3
Disponueshmëria:

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Home
Brendi FolejaHome
Ngjyra

125 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Komoda Mezzo 1 me material të iverpllakës ofron hapësirë të bollshme ruajtjeje e artikujve tuaj. Korniza është me material te cilësisë së lartë, duke siguruar qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi. Pjesa e sipërme gjithashtu ka sipërfaqe të qëndrueshme.


Gjerësia 120 cm

Thellësia 40 cm

Lartësia 97 cm

5

5 nga 5 Vlerësimet


Shkëlqyeshëm (1)
Shumë mirë (0)
Mirë (0)
E pranueshme (0)
E pakënaqshme (0)

May 21, 2024 14:15

Arburim

*

*

Produkte të ngjashme