Blej tani

status:

Numri i produktit: FHO-200000051.2
Disponueshmëria:

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Home
Brendi FolejaHome
Ngjyra

52 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Dollapi i banjës Alto 5R me material të Iverpllakës, ofron mundësi të përshtatshme ruajtjeje për të gjitha gjërat thelbësore të banjës tuaj. Përmban dy dyer të varura dhe pesë rafte, duke ju lejuar të organizoni artikujt tuaj në mënyrë efikase. Dorezat janë në ngjyrë argjendi, duke shtuar një prekje elegance në dizajnin e përgjithshëm.


• Numri i dyerve: 2 dyer

• Numri i rafteve: 5 rafte

• Dizajn modern dhe me stil


Dimensionet:

Gjerësia e produktit 31 cm

Thellësia e produktit 30 cm

Lartësia e produktit 174 cm

4.75

4.75 nga 5 Vlerësimet


Shkëlqyeshëm (3)
Shumë mirë (1)
Mirë (0)
E pranueshme (0)
E pakënaqshme (0)

May 21, 2024 10:50

Sebahate

*

*

May 14, 2024 14:55

Rigon

*

*

May 6, 2024 13:02

Burim

*

*

January 21, 2024 18:09

Faton

Dinesionet

Të nderuar/a, Dimensionet e paraqitura e ja të jashtme apo të brendshme

Produkte të ngjashme