Blej tani

status:

Maicë për femra June, e bardhë

Numri i produktit: FFN-200000098.4
Disponueshmëria

2

Transporti:

FALAS

Furnitori: foleja Fashion
Brendi June
Madhësia

6 90

Përfshinë TVSH 18%

11,80 €
Ju kurseni: 4,90 €

42 %

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Brendi: June

Gjinia: F

Lloji: Maicë

 

DETAJE PËR PRODUKTIN

• Ngjyra: E bardhë

 

PËRBËRJA DHE MATERIALI 

• Larja: Udhëzimin për larje e gjeni në pjesen e brendshme të produktit

Detajet
Gjinia: Femër


Produkte të ngjashme