status:

Lodra cilësore për fëmijë

Lodrat që zënë vendin e tyre në botën e fëmijëve të të gjitha moshave krijojnë miqësi argëtuese që zgjerojnë dhe mbështesin imagjinatën e tyre. Loja është një aktivitet plot detaje që mëson shumë koncepte për jetën, si dhe lejon një fëmijë të kalojë një kohë të këndshme dhe produktive. Është e rëndësishme që lodrat e blera për fëmijët të jenë në një strukturë që do të mbështesë ëndrrat dhe të ardhmen e tyre, si dhe do të sigurojë që ata të argëtohen. Ju mund të përcaktoni se cila nga mijëra lodra me opsione për çdo grupmoshë dhe gjini do ta bëjë fëmijën tuaj më të lumtur duke e njohur atë dhe duke kuptuar se çfarë dëshiron.

Nëse keni një fëmijë që është i dhënë pas makinave, mund të mësoni për modelet që i pëlqejnë dhe të gjeni një lodër të përshtatshme për të. Nëse keni një fëmijë që i pëlqen të prodhojë dhe kombinojë gjëra, mund t'i ofroni një mbështetje të madhe zhvillimit të tij me lodra edukative që do të mbështesin dhe zhvillojnë aftësitë e tij motorike. Nëse keni një fëmijë që flet me lodrat e tij dhe luan me to, mund ta zgjeroni botën e tij të lojës me lodra të lezetshme prej pelushi. Është gjithmonë e mundur të gjeni lodra që do t'ju bëjnë ju dhe fëmijët tuaj të lumtur në Hepsiurada.com, ku mijëra lodra bashkohen. Mjafton të hyni në imagjinatën e fëmijës tuaj dhe të përcaktoni lodrat që do ta pasurojnë atë dhe zhvillimin e tij.

Lodra edukative

Zhvillimi i fëmijës është një proces që fillon që nga momenti kur foshnjat fillojnë të perceptojnë botën në muajt e tyre të parë. Me lodrat që mbështesin zhvillimin e foshnjës tuaj dhe zhvillojnë aftësi të shkëlqyera dhe të shkëlqyera motorike, ju mund t'i ndihmoni ata të rriten duke u argëtuar. Lodrat edukative që u mundësojnë nxënësve të mësojnë jo vetëm aftësitë motorike, por edhe konceptet bazë, janë gjithashtu ndër opsionet tuaja. Me celularët e krijuar për shtretërit e foshnjave, ju mund të krijoni një atmosferë të gjallë dhe ndriçuese që do të tërheqë vëmendjen e foshnjës tuaj para gjumit. Figurat e vogla në celularë kanë ngjyra që tërheqin vëmendjen e foshnjës tuaj dhe ato mund të bien në një gjumë të qetë ndërsa përpiqen t'i arrijnë dhe të reagojnë ndaj tyre. Me lodrat e pajisura me projektor, ju mund t'i ofroni dhomës së fëmijës reflektime të ëmbla në figura të ndryshme, si dhe të plotësoni nevojën për dritat e natës.

Lodrat prej druri gjithashtu zënë vendin e tyre mes lodrave të shëndetshme të preferuara veçanërisht për bebet 0-24 muajshe. Aftësitë motorike mund t'i mbështesni me lodra shumëngjyrëshe prej druri, ku forma të ndryshme gjeometrike mund të gjejnë vendin e tyre, ose mund ta bëni këtë me lodra me enigma prej druri. Ai mund të ndërtojë çdo gjë që ka në imagjinatën e tij me lodra prej druri ose të krijojë një kënd të ri lojrash për vete me lodra të tilla si parking druri. Lodrat e besueshme të bëra nga materiale druri zënë vendin e tyre midis lodrave të tilla si kuzhina lojërash, lojëra koordinimi ose instrumente muzikore. Foshnjat gjithmonë duan të fusin diçka në gojë në mënyrë që të plotësojnë nevojën e tyre për kruajtje gjatë periudhave të daljes së dhëmbëve. Ju mund ta bëni fëmijën tuaj të relaksohet me zhurmë dhe gërvishtje të jashtme tek të cilat mund të shkojë.

Nëse fëmija juaj ndihet i shqetësuar gjatë gjumit, ju mund të zgjidhni shokët e gjumit me të cilët mund të flejë. Shoqëruesit e gjumit me strukturë të butë janë krijuar në një mënyrë të lezetshme për të ngushëlluar fëmijën tuaj kur bien në kontakt me të. Produktet me sensorë zhurme, biberona ose tregim janë gjithashtu ndër opsionet që mund të merrni në konsideratë midis shoqëruesve të gjumit.

Lodra me figura për lojëra të këndshme me superheronj dhe personazhe

Filmat vizatimorë kanë një rëndësi të madhe në botën e fëmijëve. Kur nuk shikojnë filma vizatimorë, ata krijojnë lojëra me personazhet e filmave vizatimorë që zbukurojnë imagjinatën e tyre. Ju mund t'i bëni fëmijët tuaj të lumtur me lodra me figura heroike për të krijuar një botë më të gjallë në këto lojëra. Për më tepër, është e mundur të gjesh figura jo vetëm të superheronjve, por edhe të shumë personazheve vizatimorë në Hepsiurada.com. Figura të shumë heronjve dhe personazheve si Pizhama Masks, Ben 10, Super Man dhe Wonder Wings përfshihen në lodrat kryesore që fëmijët duan. Lodrat me figura nuk përbëhen vetëm nga personazhe vizatimorë ose filmash. Shumë krijesa të tilla si dinosaurët, kafshët e fermës ose kafshët e egra kanë gjithashtu lodra me figura.

Me grupe lodrash me figura, ju mund të krijoni një shesh lojrash argëtuese dhe të mbushur me njerëz ku bashkohen krijesa ose heronj të ndryshëm. Ju mund të krijoni një lojë të mbushur me aksion me grupe të ndryshme figurash për fëmijët tuaj; Ju mund të krijoni një lojë të lezetshme shtëpie me grupe figurash për fëmijë. Me lodrat inteligjente në lodrat me figura robotike, mund ta prezantoni fëmijën tuaj me inteligjencën artificiale ose mund ta bëni atë të luajë lojëra me figurat e personazheve të lojërave kompjuterike në botën reale. Lodrat me figura lejojnë krijimin e lojërave argëtuese dhe aktive me diversitetin e tyre dhe zënë vendin e tyre ndër lodrat e preferuara të fëmijëve. Të tregosh se heronjtë, personazhet ose krijesat që fëmijët duan të shikojnë mund të ndodhin edhe në botën reale të lojës është një nga aktivitetet që mbështesin këtë zhvillim.

Çfarë duhet të keni parasysh kur zgjidhni një lodër?

Në jetën e përditshme, ju mund të zgjidhni lodra në bazë të temave për të cilat fëmijët tuaj janë të ngazëllyer, për të cilat tregojnë interes të veçantë, bëni pyetje shpesh ose duan të flasin shumë shpesh. Nëse mendoni se ka aspekte që i mungojnë në zhvillimin e tij, zgjedhja e lodrave që do ta mbështesin në këto aspekte dhe do t'i plotësojnë mangësitë duke u argëtuar është një nga pikat që duhet marrë parasysh.

.

Shkarkoni aplikacionin e Foleja

Eksploro botën e blerjeve online me një përvojë të thjeshtë me aplikacionin foleja.