Blej tani

status:

Llambë kopshti LED Activejet AJE-PEONIA

Numri i produktit: ACN-300019991
Disponueshmëria:

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

12 00

Përfshinë TVSH 18%

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Një dritë oborri ose fanar kopshti është një pajisje ndriçimi i jashtëm me qëndrim të lirë në kopshte dhe mjedise me peizazh. Ato zakonisht ndriçohen nga energjia elektrike, por herë pas here me gaz natyror, dhe zakonisht vendosen pranë një shtegu të jashtëm ose rrugës për të siguruar shikueshmëri në zona të errëta ose zona që errësohen në momente të caktuara.

Detajet
Burimi i dritës: LED
Copë: 1
Kapaciteti i baterisë: 300 mAh,1300 mAh
Koha e karikimit të plotë: 4 - 6 orë
Lloji i baterisë: AAA
Lloji i dritës: LED
Materiali: Plastikë
Ndërprerës i ndezjes & fikjes: Jo
Ngjyra: E zezë
Telekomanda: Po
Thellësia: 350 mm