Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300002322
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Deerma

50 00

Përfshinë TVSH 18%

57,00 €
Ju kurseni: 7,00 €

12 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Fshesat me korrent Deerma DX700S, përdoren për pastrimin e dyshemeve, tapicerive, largon papastërtitë, pluhurin dhe mbeturinat e tjera që mund të grumbullohen me kalimin e kohës e që na e bëjnë punën të lehtë dhe shpejtë. Përveç kësaj, pastrimi me fshesë me korrent ndihmon në parandalimin e rritjes së mykut, i cili mund të dëmtojë si qilimat ashtu edhe dyshemetë.

Detajet
Energjia elektrike: 600 W
Filtrimi i ajrit me vakum: HEPA
Frekuenca: 50 Hz
Gjatësia e kabllos: 4.5 m
Materiali: Teknopolimer
Ngjyra: Hiri
Pesha: 2.2 kg


Produkte të ngjashme