Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: 048-200000015
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi Promo Pharma

16 80

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Agilart® Plus është shtesë ushqimore që përmban Glukozaminë, Kondroitin, MSM, Mangan dhe Vitaminë C që kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të kockave dhe nyjeve.


Produkte të ngjashme