Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: 048-200000013
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi Promo Pharma

19 90

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 07.03.2024 deri 08.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Astrape® është një mbështetje e përkryer për të përballuar lodhjen dhe lodhjen e përditshme. Ideale për të vegjlit.


Produkte të ngjashme