Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: 048-200000009
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi Algem Natura

15 91

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Ansyogem është një suplement ushqimor i bazuar në ekstrakte bimore që nxisin lirimin nga stresi, relaksimin, mirëqenien mendore dhe disponimin normal. Përmban ekstrakte të patentuara të Protizen® (peptide detare), Bluenesse® (Melissa), Sensoril® (Withania) dhe Griffonia).


Produkte të ngjashme