Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: 048-200000007
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi Algem Natura

14 80

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 09.03.2024 deri 11.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Manuka Gastro HP është një suplement ushqimor në xhel i bazuar në mjaltë Manuka, Shafran i Indisë, i cili promovon funksionalitetin e sistemit tretës dhe Althaea që ka një veprim zbutës dhe qetësues në rast të gastritit të llojeve të ndryshme, i lidhur edhe me Helicobacter Pylori.


Produkte të ngjashme