Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: 048-200000006
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi Algem Natura

10 40

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 09.03.2024 deri 11.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Manuka Sed Tosse Junior është një suplement ushqimor i bazuar në mjaltin Manuka dhe ekstrakte bimore të marshmallow dhe plantain që promovojnë funksionimin e mukozave të sistemit të frymëmarrjes, në bashkëpunim me Adhatoda dhe Trumzë të cilat nxisin rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale.


Produkte të ngjashme