Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Liposomal Hyaluronat 250 ml - Lemon + Vanilla

Numri i produktit: 048-200000002
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi ActiNovo

35 90

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Doza ditore 10 mL = 100 mg Acid Hialuronik


Acidi hialuronik është një komponent natyral në trupin e njeriut dhe gjendet kryesisht në lëkurë dhe në indet lidhëse. Si një molekulë që lidh ujin, Acidi Hyaluronik mbështet strukturën e indit lidhës, ruan elasticitetin e lëkurës, mbështet elasticitetin e lëkurës dhe shtrëngon indet.

Acidi hialuronik liposomal i ActiNovo vjen nga një burim natyror, vegan, gjerman i krijuar përmes fermentimit të bimëve. Produkti prodhohet pa OMGJ dhe nuk përmban alergjenë ose substanca të tjera të papajtueshme (laktozë, gluten dhe sojë).


Produkte të ngjashme