Blej tani

status:

Monitor i temperaturës & lagështisë Xiaomi, 3,7", i bardhë

Numri i produktit: RMU-200000812
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi

22 00

Përfshinë TVSH 18%

23,00 €
Ju kurseni: 1,00 €

4 %

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Monitori Xiaomi me sensor të temperaturës dhe lagështisë. Ekran i madh 3,7" me lexueshmëri të përsosur nga të gjitha këndet. Ruan të dhënat e temperaturës dhe lagështisë për 6 muajt e fundit. Lidhshmëria - Bluetooth 5.0 BLE - Mund të lidhet me Mi Home përmes Smart Home Hub dhe të përdorë të dhënat e matura për aktivitete të automatizuara. 12 orë/ Modaliteti i orës 24 orë. Treguesi i buzëqeshjes është për temperaturën dhe lagështinë optimale në shtëpi


Produkte të ngjashme