Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300043195
Disponueshmëria:

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Tineco

290 00

Përfshinë TVSH 18%

348,54 €
Ju kurseni: 58,54 €

17 %

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Tineco iFloor BREEZE është një pastrues i dyshemesë që ofron pastrim të thatë dhe të lagësht. Ky model vjen me një sistem filtrimi uji për ndarjen e ndotjes dhe nuk përdor qese për mbledhjen e pluhurit. Punon me bateri dhe ka një kohëzgjatje pune prej 20 minutash. Ngjyra e tij është e bardhë dhe ka një nivel zhurme prej 78 dB.

  • Metodë pastrimi të thatë dhe të lagësht
  • Sistem filtrimi uji për ndarjen e ndotjes
  • Pa qese, punon me bateri
  • Kohëzgjatje pune 20 minuta
  • Ngjyra e bardhë dhe nivel zhurme 78 dB
Detajet
Furnizimi me energji elektrike: Bateri
Ngjyra: E bardhë