Blej tani

status:

Shtizë për pastrimin e çatisë Nilfisk 128470040, e kaltër

Numri i produktit: ACN-300019108
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi Nilfisk

159 00

Përfshinë TVSH 18%

172,00 €
Ju kurseni: 13,00 €

8 %

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Shtizë për pastrimin e çatisë Nilfisk 128470040


  • Një shtizë e projektuar për larjen e çatisë, 4 m e gjatë.
  • Shtrirja e gjatë lejon pastrimin e plotë dhe të vështirë të arritshëm të çatisë pa pasur nevojë të ngjiteni mbi të.
  • Produkti është menduar për një rondele me presion të lartë për heqjen efektive të myshkut dhe likenit nga çatitë.
  • Është gjithashtu i përshtatshëm për pastrimin e vendeve të ndryshme të vështira për t'u arritur nga toka.
  • Një shtizë e gjatë me një grykë që mund të lidhet me çdo pastrues shtëpiak me presion të lartë me një presion maksimal prej 160 bar (Compact and Excellent, seri Pro).


Në kombinim me një agjent kimik të veçantë, eliminon shpejt gjithçka që është "gjelbër" nga çatia.


Produkte të ngjashme