Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Ruter Xiaomi Mi 4A, i bardhë

Numri i produktit: RMU-200001882
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi

21 00

Përfshinë TVSH 18%

22,00 €
Ju kurseni: 1,00 €

5 %

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

 Mi Router 4A mbështet Smart Connect, duke ofruar breza 2.4 GHz dhe 5 GHz me një lidhje Wi-Fi. Shpejtësia e transferimit 4 GHz ofron performancë më të mirë. E pajisur me 4 antena të jashtme gjithëdrejtuese dhe me një strukturë dhe konfigurim të brendshëm të dizajnuar me kujdes që përmirëson shumë performancën e transmetimit, edhe në mjedise komplekse. Kjo pajisje ofron aftësi të shkëlqyera për thithjen dhe shpërndarjen e nxehtësisë për të ulur në mënyrë efektive temperaturën e çipit dhe për të siguruar stabilitet të përmirësuar të sistemit. Çipset me valë 2,4 GHz dhe 5 GHz integrojnë PA dhe LNA. PA (përforcuesi i energjisë) forcon në mënyrë efektive fuqinë e transmetimit të sinjalit, ndërsa LNA (përforcuesi me zhurmë të ulët) mund të përmirësojë ndjeshmërinë e marrësit të sinjalit.

Detajet
Lloji i antenës së Wi-Fi-së: Antenë e dyfishtë (2.4 GHz/5 GHz)
Ngjyra: E bardhë
Numri i antenave: 2
Lartësia: 122 mm


Produkte të ngjashme