Blej tani

status:

Printer HP, Lasetjet M140W, i bardhë

Numri i produktit: RMU-200001456
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Homania

197 00

Përfshinë TVSH 18%

226,00 €
Ju kurseni: 29,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Punon me efikasitet. Përshtatet kudo.

Një printer shumëfunksional efikas dhe me cilësi të lartë që i përshtatet hapësirës suaj. Merr printim të shpejtë nga lazeri më i vogël në botë në klasën e tij, plus aplikacionin HP Smart që kursen kohë. Mbështetuni në printimin me lazer me cilësi profesionale dhe konfigurim pa probleme.


Mohimi i përgjegjësisë së produktit

Ky printer synohet të punojë vetëm me fishekë që kanë një çip HP të ri ose të ripërdorur dhe përdor masa dinamike sigurie për të bllokuar fishekët duke përdorur një çip jo-HP. Përditësimet periodike të firmuerit do të ruajnë efektivitetin e këtyre masave dhe do të bllokojnë fishekët që kanë funksionuar më parë. Një çip HP i ripërdorur mundëson përdorimin e fishekëve të ripërdorur, të riprodhuar dhe të rimbushur.

Detajet
Kufinjtë e printimit (lart, poshtë, djathtë, majtë): 2 mm
Lloji i ekranit: LED
Lloji i skanerit: Skaner me shtrat të sheshtë
Memoria e brendshme: 64 GB
Ngjyra: E zezë
Numri maksimal i kopjeve: 99 kopje
Teknologjia e printimit: Laser
Thellësia: 2635 mm
Wi-Fi: Jo


Produkte të ngjashme