Blej tani

status:

Prizë multifunksionale me kabllo Powercube, 1.5m, hiri

Numri i produktit: RMU-200001415
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Powercube

9 00

Përfshinë TVSH 18%

11,00 €
Ju kurseni: 2,00 €

18 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Shpërndarësi PowerCube vjen me një sistem montimi që ju lejon të instaloni një mbrojtës të mbitensionit në një vend të përshtatshëm. Aftësia për të ngjitur PowerCube në mur ose në sipërfaqen e sipërfaqes së punës shmang përkuljen e rëndë në prizat, të cilat shpesh janë të vështira për t'u arritur. PowerCube Extended ju lejon të kombinoni disa kube. Ngjiteni dokun tuaj në çdo sipërfaqe të lëmuar. Rrotulloni dhe kyçni shpërndarësin tuaj në dok. Kthejeni shpërndarësin tuaj të montuar plot 360 gradë për ta lidhur në çdo cep. I përshtatshëm për qasje të arritshme për të karikuar të gjitha pajisjet tuaja.


Produkte të ngjashme