Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200001370
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

99 00

Përfshinë TVSH 18%

114,00 €
Ju kurseni: 15,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Sistemi rrjetë i Xiaomi ofron mbulim të plotë për aranzhimet komplekse të shtëpisë

Sistemi Mesh Xiaomi AX3000 (2-Paketë) kombinohet në një rrjet rrjetë që ofron mbulim Wi-Fi 6 në të gjithë shtëpinë, duke mbuluar deri në 4000 metra katrorë hapësirë. Xiaomi Mesh System AX3000 mbështet rrjetëzimin me rrjetë me të njëjtin model dhe/ose Mi Router AX9000 për deri në 10 pajisje gjithsej. Sinjali kalon midis ruterave të ndryshëm automatikisht dhe pa probleme, duke ju lejuar të luani ndërsa shkoni.


Sistemi rrjetë me aftësi vetë-riparuese

Në një rrjetë të krijuar duke përdorur Xiaomi Mesh System AX3000, kur zbulohet një nyje e dështuar, e gjithë arkitektura e rrjetit riplanifikohet për të siguruar funksionimin normal të rrjetit.


Seti i rrjetës i lehtë për t'u përdorur është i zgjuar dhe thjeshtë për t'u instaluar

Paketa Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Paketa) është e parakonfiguruar në fabrikë, kështu që nuk kërkohet konfigurim i ndërlikuar dhe është gati për t'u përdorur. Tani është e lehtë të hysh në epokën e internetit me shpejtësi të lartë, pa asnjë ekspertizë të nevojshme.


Filloni menjëherë dhe shijoni Wi-Fi 6 rrufe të shpejtë

Xiaomi Mesh System AX3000 (2-paketa) ofron breza 2,4 GHz dhe 5 GHz, secila me teknologji 802,11ax. Të dy brezat ofrojnë një shpejtësi të kombinuar me wireless të dyfishtë deri në 2976 Mbps *. Kjo është gati dyfishi i shpejtësisë së një ruteri tipik AC1200. Teknologjia 1024 QAM është gjithashtu më e shpejtë se 256 QAM e Wi-Fi 5, kështu që nuk duhet të prisni për akses në internet me shpejtësi të lartë.


Nëse gjerësia e brezit është si një autostradë, sistemet konvencionale të trafikut me 2 korsi janë gjithmonë të mbingarkuar. Megjithatë, me sistemin Xiaomi Mesh AX3000 (2-paketë), gjerësia e çdo korsie dhe shpejtësitë në brezin 5 GHz dyfishohen *. Shijoni një përvojë përfundimtare të qetë në internet, edhe kur lidheni me pajisje të shumta.


Transmetimi OFDMA me efikasitet të lartë e bën aksesin në internet më të qetë për pajisje të shumta*

Teknologjia OFDMA lejon ruterat për të përpunuar rrjedhat e të dhënave nga shumë pajisje në të njëjtën kohë kur pajisjet e mëdha kërkojnë transmetim të të dhënave, duke reduktuar në mënyrë efektive bllokimin e rrjetit dhe duke reduktuar në masë të madhe vonesën.


Lidhje e qëndrueshme në internet për 254 pajisje njëkohësisht*

Epoka e shtëpive smart po sjell një numër gjithnjë e më të madh pajisjesh të lidhura në shtëpi. Çdo produkt Xiaomi Mesh System AX3000 (2-paketë) vjen me 256 MB RAM për t'iu përshtatur mjediseve të herëpashershme komplekse me një numër të madh pajisjesh si takime familjare ose festa, në mënyrë që të sigurohet lidhja dhe reagimi i qëndrueshëm në kohë.


Jo vetëm efikas në energji, por më i qëndrueshëm

Teknologjia Target Wake Time lidhet vetëm kur merret një sinjal transmetimi, përndryshe mbetet në modalitetin e fjetjes. Kjo në mënyrë efektive redukton konsumin mesatar të energjisë kur lidhet me pajisjet Wi-Fi dhe zgjat jetëgjatësinë e produktit.* Teknologjitë TWT kërkojnë të mbështeten nga pajisjet e pikës fundore.

Një përvojë më e thjeshtë, më e zgjuar e përdoruesit

Sistemi Mesh Xiaomi AX3000 (2-Paketë) mbështet kontrollin inteligjent nëpërmjet aplikacionit Xiaomi Home/Mi Home, duke thjeshtuar konfigurimin e rrjetit në mënyrë që edhe përdoruesit fillestarë të mund të aksesojnë lehtësisht rrjetet me shpejtësi të lartë.

Dizajni i ftohtë i zi në formë kubi drejtkëndëshi

Antenat e fshehura me dy breza me performancë të lartë, arkitektura termike e tipit kullë, konveksioni i kanaleve të mëdha dhe ftohësi shumë i madh metalik sigurojnë funksionim të qëndrueshëm.

* Imazhet në këtë faqe janë ilustrime dhe dizajni i produktit të vërtetë mund të ndryshojë.

* Një dështim i nyjës së parë të lidhur me ISP-në do të ndërpresë aksesin në internet për të gjithë rrjetin, duke parandaluar vetë-riparim. Prandaj, kjo nuk mbulon nyjen e parë rrjetë të përdorur për lidhjen me fibra optike me ISP.

* Vetëm dy njësitë Xiaomi Mesh System AX3000 në komplet janë të lidhura paraprakisht me njëra-tjetrën në fabrikë - kjo nuk ofrohet për të gjitha pajisjet e Xiaomi produktet e ruterit me rrjetë.

* 2,976 Mbps është shpejtësia maksimale teorike me valë kur brezi 2,4 GHz (576 Mbps) dhe 5 GHz (2,402 Mbps) përdoren njëkohësisht. Shpejtësitë aktuale mund të ndryshojnë në varësi të kushteve të rrjetit dhe rrethinës.

* 254 pajisje është lidhja totale e kombinuar 2.4G/5G/LAN në kushte laboratorike.

* Të dhënat e mbulimit Wi-Fi u testuan nga laboratori i brendshëm i Xiaomi. Mbulimi aktual Wi-Fi mund të ndryshojë për shkak të rrjetit dhe kushteve mjedisore.

* Përdorimi i Wi-Fi 6 (802.11ax) dhe veçorive që përfshijnë 160 Mhz, OFDMA, MU-MIMO dhe 1024 QAM kërkojnë pajisje fundore që mbështesin gjithashtu karakteristikat përkatëse.

Detajet
Lloji i antenës së Wi-Fi-së: Antenë e dyfishtë (2.4 GHz/5 GHz)
Memoria e brendshme: 256 MB


Produkte të ngjashme