Blej tani

status:

Fshesë me korrent pa kabllo Xiaomi Roidmi, BX20

Numri i produktit: RMU-200001358
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

234 00

Përfshinë TVSH 18%

268,00 €
Ju kurseni: 34,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Kjo fshesë elektrike pa kabllo nga brendi Xiaomi është një kombinim i përsosur i pastrimit me leckë dhe pastrimit me vakum. I fuqizuar nga një motor 120,000 rpm që vendos fuqinë e thithjes 30% mbi atë të fshesave të tjera, ndërsa bateria ka jetëgjatësi 65 minutëshe mes karikimeve me valë magnetike. Për të mbrojtur mjedisin në shtëpi dhe ajrin, gjatë pastrimit aktivizohen filtrat brenda fshesës që kryejnë pastrim të dyfishtë. Shumë e lehtë për të përdorur me dizajn ergonomik që ndihmon në kursimin e energjisë elektrike të shfrytëzuar dhe ujit. E pajisur me një rezervar uji me rënie të ngadaltë për të parandaluar tejmbushjen e ujit. Furça e butë rrotulluese është krijuar nga fibra hidrofobike e cila është rezistente ndaj dëmit nga uji. Doreza mund të rrotullohet deri në 270°, mund të kapet me lehtësi me të dyja duart ndërsa kryen dy shërbime në të njejtën kohë, pastrimin me leckë dhe me fshesë. Bateria dhe leckat e pastrimit mund të zëvendësohen ndërsa mbushet përmes teknologjisë inovative me valë magnetike. Fshesa mund të kontrollohet edhe përmes telefonit duke e lidhur me Bluetooth.