Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Rrip për matës aktiviteti Xiaomi Band 7, i bardhë

Numri i produktit: RMU-200001340
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi

3 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 05.03.2024 deri 06.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Rripi prej silikoni për matësin e aktivitetit me ngjyrë të bardhë i cili është shume i përshtatshëm për dorë dhe për paisjen që ju e keni. Ka qëndrueshmëri të gjatë dhe është rezistent ndaj ujit.


Produkte të ngjashme