Blej tani

status:

Navigues për biçikleta Garmin Edge 530, GPS

Numri i produktit: RMU-200001331
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

235 00

Përfshinë TVSH 18%

270,00 €
Ju kurseni: 35,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Kush kujdeset që kompjuteri i çiklizmit Edge 530 ofron monitorim dinamik të performancës dhe njohuri për t'ju ndihmuar të përmirësoheni? Ju po.


Harta e ciklit Garmin

Ngisni biçikletën sikur njihni çdo kodër.


Navigimi hap pas hapi

Mund të humbni në udhëtim duke e ditur që Edge do t'ju kthejë gjithmonë.


Krahasoni udhëtimet

Bëni më të mirën tuaj, pastaj mposhteni atë. Krahasoni përpjekjet e fundit me udhëtimet e mëparshme.


Sinkronizoni stërvitjet tuaja

Më në fund, një trajner që nuk bërtet. Sinkronizoni stërvitjet e strukturuara drejt e në Edge.


Metrikat e gjurmuara

Shikoni statistikat tuaja. Të gjitha. Gjurmo më shumë metrika të performancës si kurrë më parë.


Jetëgjatësia e baterisë

Sa më i gjatë të jetë udhëtimi, aq më mirë. Merr deri në 20 orë ecje përpara se të duhet ta karikosh.


Vendosni performancën tuaj në radhë të parë.


MONITORIMI DINAMIK I PERFORMANCËS >

Merrni më shumë njohuri se si trupi juaj po i përgjigjet stërvitjes. Ndiqni VO2 max, kohën e rikuperimit, ngarkesën e stërvitjes, fokusin e ngarkesës në stërvitje dhe më shumë.


STATUSI I TRAJNIMIT

Sa efektiv është trajnimi juaj? Vlerësoni automatikisht historikun tuaj të fundit të ushtrimeve dhe treguesit e performancës për të parë nëse jeni duke u stërvitur në mënyrë produktive, në maksimum ose me tejkalim.


AMBIENTIMI I NXEHTËSISË

Përgatituni për çdo mjedis . Shihni se si po përballet trupi juaj në mjedise të ndryshme me përshtatje të nxehtësisë dhe lartësisë.


Shikoni një ekran të dedikuar të statusit të eBike, fushat e të dhënave dhe mbështetje për statusin e sistemit dhe mesazhet paralajmëruese. Shikoni edhe nivelin e asistencës, pozicionin e marsheve, jetëgjatësinë e baterisë dhe më shumë gjatë një udhëtimi.


DINAMIKA

Përfitoni nga metrikat e avancuara të krijuara për të dhënë një pasqyrë të performancës suaj ndryshimet në bazë të kushteve të ndryshueshme si pozicioni, konfigurimi i biçikletës, kohëzgjatja e udhëtimit dhe më shumë.


MTB DYNAMICS

Ndiqni detajet epike të çdo udhëtimi me metrika të reja të biçikletës malore të tilla si numërimi i kërcimeve, distanca e kërcimit dhe koha e pritjes.


GRIT DHE FLOW

Grit vlerëson vështirësinë e një udhëtimi duke përdorur GPS, lartësinë dhe të dhëna të tjera. Rrjedha mat sa pa probleme ju zbrisni një shteg, në mënyrë që të keni një rezultat për të mposhtur herën tjetër.


USHTRIME TË AVANCUARA

Sinkronizoni stërvitjet nga TrainingPeaks® dhe komuniteti ynë online, Garmin Connect™, direkt në pajisjen tuaj Edge. Shikoni stërvitjen tuaj të ardhshme dhe niseni në stërvitjen përkatëse pa probleme.


Shikoni automatikisht ngjitjen dhe shkallën e mbetur kur jeni duke u ngjitur ndërsa ndiqni një rrugë. Kjo ju ndihmon të vlerësoni përpjekjet tuaja dhe të shihni se sa shumë keni mbetur për të vuajtur.


JETËGJATËSIA E ZGJERUAR E BATERISË

Edge 530 do të ketë deri në 20 orë jetëgjatësi të baterisë ndërsa duke përdorur GPS dhe deri në 40 orë kur përdoret me paketën opsionale të energjisë Garmin Charge™ ose në modalitetin e kursimit të baterisë.


Udhëtoni si vendas.


Udhëtoni me harta të ngarkuara paraprakisht që ofrojnë informacione për të dhënat e lartësisë dhe pikat e interesit dhe ju lejojnë të kërkoni adresat.


APP TRAILFORKS

Shkarkoni aplikacionin falas Trailforks nga Dyqani ynë Connect IQ™ dhe më pas zhbllokoni përmbajtjen e hartës së Trailforks në Edge tuaj, duke përfshirë kushtet e shtigjeve, hartat e nxehtësisë dhe më shumë.


Kthehu -DREJTIMET ME KTHIM

Mos u humbni kurrë me drejtimin kthesë pas kthese s dhe sinjalizimet që ju njoftojnë për kthesat e ardhshme.


Edge 530 është mjaft i zgjuar për t'ju drejtuar përsëri nëse devijoni nga ai ose vendosni të shkoni në shtëpi herët.


Duke përdorur miliarda kilometrat e të dhënave të udhëtimit që kanë ngarkuar çiklistët, Edge 530 mund të gjejë rrugën më të mirë — duke zgjedhur nga rrugët (dhe shtigjet) më të udhëtuara.


Merrni seriozisht sigurinë.


Zbulimi i INCIDENTIT

Ky Edge dërgon automatikisht vendndodhjen tuaj te kontaktet e urgjencës të parangarkuar nëse zbulon një incident.


ALARMI I BIÇIKLETËS

Alarmi i biçikletës i mbrojtur me PIN wi Do t'ju njoftojë në telefonin tuaj inteligjent nëse biçikleta juaj zhvendoset ndërsa jeni brenda duke marrë ujë ose duke bërë një ndalesë.


MESAZHE NË GRUP

Qëndroni në kontakt me ekipën kur të largohesh nga ta.


Kudo që të shkosh, qëndro i lidhur.


NJOFTIMET SMART

Merr emaile, tekste dhe sinjalizime direkt në Edge, kur lidhet me një smartphone.


CONNECT IQ

Shkarkoni fushat e personalizuara të të dhënave dhe merrni aplikacione dhe miniaplikacionet nga Dyqani ynë Connect IQ.


Aplikacioni Garmin Connect është shtëpia e një komuniteti të lulëzuar në internet ku njerëzit në lëvizje mund të lidhen dhe konkurrojnë - dhe madje ndajnë triumfet e tyre përmes rrjeteve sociale.

Detajet
Bluetooth: Po
GPS: Po
Jetëgjatësia e baterisë: 20 orë
Lloji i baterisë: Litium-jon
Wi-Fi: Po
Lartësia: 20 mm


Produkte të ngjashme