Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200001244
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi funker

54 00

Përfshinë TVSH 18%

62,00 €
Ju kurseni: 8,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Funker C250 është një telefon i fuqishëm, me përdorim shumë të thjeshtë dhe teknologji 4G që e lejon atë të lidhet me rrjetet evropiane 2G, 3G dhe 4G duke garantuar mbulim maksimal. Përveç sigurisë, C250 përfshin përfitime të tjera të dobishme si: elektrik dore, radio FM, buton SOS dhe groove me shirit në qafë. Ka lidhës të kthyeshëm të tipit C që funksionon në 2 pozicione dhe shmang gabimet në përdorimin e karikuesit. Ai përfshin një bazë ngarkese për rehati dhe një bateri të fuqishme që garanton autonomi të jashtëzakonshme.


Produkte të ngjashme