Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200001240
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

2 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Çanta nga Xiaomi është e lehtë në strukturë dhe e vogël në peshë, e përshtatshme për ti plotësuar të gjita nevojat e blerjeve të përditshme.


Produkte të ngjashme