Blej tani

status:

Konvertues sinjali 3G në linjë fikse Adoc V3

Numri i produktit: RMU-200001220
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Acer

35 00

Përfshinë TVSH 8%

41,00 €
Ju kurseni: 6,00 €

15 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Modeli i ri ADOC V3 është zgjidhja perfekte për përdoruesit që duan të vazhdojnë të përdorin telefonin e tyre aktual fiks, falë konvertimit të sinjalit celular 2G dhe 3G në një linjë fikse (FXS).


E përputhshme me shërbimin Telecare me të cilin mund të lidhni një pajisje telecare për të mbrojtur të moshuarit, duke lejuar paqen mendore e të dashurëve tuaj duke ofruar ndihmë të menjëhershme.


Ndryshe nga ADOC V1, kutia e zërit ADOC V3 përmban një antenë të jashtme për të rritur një gamë më të gjerë të marrjes së sinjalit celular.


Falë riprodhimit të komandave zanore përmes terminalit tuaj analog, ju mund të konfiguroni kutinë tuaj zanore në një mënyrë të thjeshtë dhe intuitive.

Detajet
Kapaciteti i baterisë: 4000 mAh
Ngjyra: E zezë
Numri i antenave: 2
Wi-Fi: Jo


Produkte të ngjashme