Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200001214
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

76 00

Përfshinë TVSH 18%

87,00 €
Ju kurseni: 11,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Karikuesi i rrymës MagSafe 85 Watt përmban një lidhës magnetik DC që siguron që kablloja juaj e energjisë do të shkëputet nëse përjeton tendosje të panevojshme dhe ndihmon në parandalimin e prishjes ose dobësimit të kabllove me kalimin e kohës. Përveç kësaj, DC magnetike ndihmon në drejtimin e spinës në sistem për një lidhje të shpejtë dhe të sigurt.


Kur lidhja është e sigurt, një LED i vendosur në krye të lidhësit DC do të ndizet; një dritë që ju tregon se porta juaj po karikohet, ndërsa një dritë tjetër ju tregon se keni një karikim të plotë. Një kabllo AC sigurohet me adapterin për gjatësinë maksimale të kordonit, ndërsa adapteri i murit AC (i ofruar gjithashtu) u jep përdoruesve një mënyrë edhe më të lehtë dhe më kompakte për të udhëtuar.


I projektuar për të qenë shoqëruesi i përsosur i udhëtimit, adapteri ka një dizajn smart që lejon kabllon DC të mbështillet mirë rreth vetes për ruajtje të lehtë të kabllove.


Ky adapter energjie rikarikon baterinë e polimerit të litiumit kur sistemi është i fikur, i ndezur ose në modalitetin e fjetjes. Ai gjithashtu fuqizon sistemin nëse zgjidhni të funksiononi pa bateri.


E përshtatshmeme me MacBook Pro 15 ose 17 inç.

Detajet
Ngjyra: E bardhë


Produkte të ngjashme