Blej tani

status:

Telefon fiks Gigaset Siemens DL580, i zi

Numri i produktit: RMU-200001204
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Gigaset

53 00

Përfshinë TVSH 18%

61,00 €
Ju kurseni: 8,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Telefoni Gigaset DL580 është një pajisje tejet e lehtë për përdorim me taste ergonomike të ndriçuara dhe me ekranin që shfaq të dhënat e thirrësit. Butoni për ngritjen e zërit për volum ekstra, sinjalizim përmes dritës LED kur pranoni thirrje dhe mundësi për programim të 4 butonave për thirrje direkte të numrave më me rëndësi për ju. I përshtatshëm për përdoruesit me aparate të ndëgjimit, me agjendë për ruajtjen e deri në 99 kontakteve. 

Detajet
Lloji i ekranit: LED
Lloji i montimit: Në tavolinë
Ngjyra: E zezë


Produkte të ngjashme